Disclaimer

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai soalan mengenai menafikan laman web kami, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui e-mail di Contact Us.

Disclaimer untuk https://www.blogopsi.com: 


Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan suci hati dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. blogopsi.com tidak memberi jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. 

Apa-apa tindakan yang anda ambil terhadap maklumat yang anda temukan di laman web ini (blogopsi.com), adalah sepenuhnya risiko anda sendiri. blogopsi.com tidak akan bertanggungjawab ke atas kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami. 

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luaran. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. 

Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan tertakluk kepada perubahan tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapus pautan yang mungkin 'buruk'.

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini dan "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Semua kandungan blog ini, InsyaAllah, adalah hasil tulisan penulis. Adapun jika ada bahan dalam blog ini yang mungkin memiliki elemen duplikat dalam bentuk teks atau gambar. Benar-benar pengarang tidak mempunyai niat untuk melanggar hak cipta. Jika anda adalah pemilik sah salah satu imej atau artikel di blog ini dan anda tidak mahu hadir, sila hubungi kami. Insyaallah, kami akan segera melakukan apa-apa yang diperlukan, baik untuk menghapus dan memberikan kredit / pautan di mana imej atau artikel itu terletak.

Consent 


Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan terma.

Update 


Dislcaimer laman web ini diupdate terakhir pada: Khamis, 11 Oktober 2018 

Sekiranya kita mengemas kini, menukar atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan dipaparkan dengan jelas di sini.

0 Response to "Disclaimer"

Catat Ulasan